Wat ons drijft

Onze missie is om organisaties duurzaam te versterken door middel van recruitment, training en advisering op het gebied van strategisch personeelsbeleid.
Onze missie is om organisaties duurzaam te versterken door middel van recruitment, training en advisering op het gebied van strategisch personeelsbeleid.

Onze diensten

Of het nu gaat om Detacheren, Training & Development, Executive Search of Interim Solutions, onze diensten zijn gericht op het versterken van organisaties van binnenuit.

Detacheren

Projectmatige inzet, behoefte aan specifieke kennis & expertise of het creëren van een flexibele schil? Onze professionals dragen direct bij aan het resultaat van onze opdrachtgevers. Wij trainen, coachen en begeleiden onze medewerkers zodat zij altijd klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière.

Interim Solutions

Ziekte-, zwangerschapsvervanging of een andere interim oplossing? Wij hebben een groot netwerk van interim professionals op verschillende vakgebieden. Snelle beschikbaarheid, zelfstandigheid en een hoog kennis & expertise niveau kenmerkt de interim professionals in ons netwerk.

Executive Search

Er staat of er komt een key positie in de organisatie vacant? Persoonlijke aandacht, strakke tijdlijnen en een doordachte wervingsstrategie. Assessments en antecedenten onderzoeken zijn vaak een onderdeel van de procedure. Keer op keer zorgen wij voor de beste kandidaat op de juiste positie.

Training & Development

Een werkleven lang leren en ontwikkelen? Niet alleen onze eigen professionals maar ook de bedrijven in ons netwerk maken gebruik van onze trainings- & opleidingsfaciliteiten. Met name op het gebied van communicatieve- en managementvaardigheden leveren wij een constructieve bijdrage.

Contact

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen graag met je in contact.

Hurksestraat 60
5652 AL Eindhoven

06 24474717 | 06 29170631

info@nvdb.nl

Stuur een bericht

15 + 3 =